SUPERIOR PRESTATIE + VERLAAGDE KOSTEN TUSSEN SYSTEEM DESIGN EFFICIENCY.

Vloeistof-vaste scheidingssystemen: screening, zwaartekracht, flotatie, ontwatering, biologische + accessoires.

PEWE Vision

Het begint allemaal hier

Met drie Amerikaanse octrooien in behandeling en 19 registraties voor handelsmerken biedt de PEWE-productportfolio onze klanten innovatieve oplossingen voor de verwerking en behandeling van afvalwater en recycling. Het O&O-team van PEWE is actief op zoek naar nieuwe technologieën voor de industrie en overheid over de hele wereld.

Zo biedt PEWE verpakkingsystemen aan lage kostprijs aan; waardoor u hoge inkomsten zult genereren uit uw processen en afvalstroomverwerking. We ontwerpen, produceren, bouwen en garanderen onze behandelingssystemen.

De standaard verhogen

Producten en systemen met octrooien in aanvraag worden onder strikte kwaliteitsnormen geproduceerd binnen de muren van het bedrijf. Systemen worden gebouwd in roestvrij staal, polypropyleen en pvc voor meer duurzaamheid en lager onderhoud. Gedetailleerd technisch ontwerp betekent operationele gebruiksvriendelijkheid en lage onderhoudskosten.

Enkele van deze producteigenschappen verwacht u nog niet in de huidige generatie en vindt u alleen in een PEWE-systeem. De unieke technologie in de PEWE-systemen, zoals de HD²XLRator® LS DAF (afgebeeld), maximaliseert de TSS-verwijdering en minimaliseert het gebruik van chemische producten en de productie van slib.

PRODUCT GROUPS

Chemical Feed

Clarification

DeWater Systems

Dissolved Air Flotation

Moving Bed Biofilm Reactor

Oil/Water Separation

SuperSkreen

System Support

Hoogste kwaliteit, op tijd afgeleverd.

PROPOSAL REQUEST